Psykologi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Psykologi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PSYKOLOGIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen perheneuvolan pikkulapsitiimiin Lahteen.

Perheneuvolan pikkulapsitiimissä työskentelet vauvaa odottavien äitien/perheiden sekä varhaisen vuorovaikutuksen parissa. Pikkulapsitiimin perheiden lapset ovat 0-3-vuotiaita. Tiimissämme on psykologien lisäksi sosiaalityöntekijä ja puheterapeutti, joiden kanssa työskentelet työparina. Pikkulapsitiimissä työnkuva keskittyy koko perheen, vanhemmuuden ja pikkulapsivaiheen parisuhteen tukemiseen. Keskeisenä on tukea pienten lasten ja vanhempien välistä vuorovaikutusta. Tarjoamme työn tueksi ammattitaitoiset työkaverit ja laadukkaan varhaiseen vuorovaikutukseen keskittyvän työnohjauksen.

Perheneuvolan tehtävänä on tuottaa sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontapalvelua sekä avioliittolain mukaista perheasioiden sovittelua koko hyvinvointiyhtymän alueen sekä palvelusopimuksen tehneiden Heinolan ja Sysmän kunnan lapsiperheille.

Annamme apua lasten kasvuun, kehitykseen ja kasvatukseen liittyviin kysymyksiin, puolisoiden välisiin ongelmiin ja perheen sisäiseen vuorovaikutukseen liittyviin haasteisiin. Keskeisiä työmuotojamme ovat perheiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi viranomaisyhteistyö ja asiantuntija-apu. Meillä sinulla on myös erinomainen mahdollisuus osallistua ryhmien ohjaamiseen tai digipalveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä asiantuntijaorganisaatiossa, johon kuuluu sosiaalityön ja terveydenhuollon ammattilaisia. Olemme innovatiivinen ja toisiamme tukeva työyhteisö.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (262/2015) 5 §:n mukaisen oikeuden harjoittaa psykologin ammattia. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 2 §:n edellyttämä rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

vs.johtava sosiaalityöntekijä
Marke Luhtapuro
p. 044 7161 517
(ajalla 5.7.-12.7.)
Tulosyksikköpäällikkö
Niina Viholainen
p. 044 440 6558
(ajalla 12.7.-2.8.2019)
Johtava psykologi
Nina Lari
p. 044 780 2287
(ajalla 5.8.-9.8.2019)

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lapsiperheiden tuki, Perheneuvola
Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan