Psykologi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Psykologi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Oletko kiinnostunut lasten kanssa tehtävästä työstä?
Haemme PSYKOLOGIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.9.2019 - 31.7.2020 alaikäisten psykososiaalisiin palveluihin, lastenpsykiatrian poliklinikalle. Toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Lastenpsykiatrian poliklinikalla toimii moniammatillisia tiimejä ja nyt haemme psykologia yhteen tutkimus- ja hoitotiimiimme. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä oman tiimin sekä lapsen lähiverkostojen kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. lasten arviointijaksoille osallistuminen, lasten psykologiset tutkimukset ja hoidollinen työ.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työn 5-12-vuotiaiden lasten ja heidän vanhempiensa parissa. Lisäksi saat mukavan työyhteisön, työstään ja sen kehittämisestä innostuneet kollegat sekä tiimin, kollegoiden ja ammatillisen esimiehen tuen työllesi. Tarvittaessa tarjoamme myös kokeneemman kollegan mentoroinnin.

Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Työssä on neljän kuukauden koeaika.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Tulosyksikköpäällikkö ylilääkäri Marja Okker
puh. 044 7195569 (lomalla 29.7. alkaen)

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Alaikäisten psykososiaaliset palvelut, Lastenpsykiatrian poliklinikka
Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan