Psykologi (opiskeluhuolto, opiskeluhuollon tutkimustiimi, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  5.8.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Olemme perustamassa uutena toimintana opiskeluhuollon tutkimustiimiä ja nyt haemme tiimiin vakituiseen työsuhteeseen viittä

PSYKOLOGIA

Opiskeluhuollon tutkimustiimin toiminta käynnistyy syksyn aikana.

Tehtävässä toimit psykologina osana uutta opiskeluhuollon tutkimustiimiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset mukaan tutkimustiimin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä asiakastyöhön. Tiimin toiminta ja psykologien tehtävänkuvat muotoutuvat toiminnan käynnistyessä ja kehittämistyön myötä.

Tiimin toimipiste on Jyväskylässä, ja työ kohdentuu koko hyvinvointialueelle etäyhteyksiä hyödyntäen ja tarvittaessa koululle jalkautuen.

Opiskeluhuollon tutkimustiimin työ sisältää muun muassa:
- tutkimustarpeiden arviointia ja perustutkimusten tekoa
- psykologin arviointikäytäntöjen kehittämistä yhteistyössä Neuropsykiatrisen ja oppimisen tuen yksikön kanssa

Opiskeluhuollon tutkimustiimissä olet osana psykologitiimiä ja työskentelet yhteistyössä koulujen ja perheiden kanssa. Saat työhösi vahvan kollegojen ja esihenkilön tuen. Työssäsi on hyödynnettävissä myös neuropsykologin konsultaatiomahdollisuus. Työn jatkuva kehittäminen on tärkeä osa arkea.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi työhön liittyvän koulutuksen ja erilaisten konsultaatiomahdollisuuksien avulla. Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä. Työskentelet pääasiassa Jyväskylässä, mutta palvelualueemme kattaa koko Keski-Suomen hyvinvointialueen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, toimimiseen työparina, kuten myös tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus opiskeluhuollon psykologin työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Seppo Huhtiniemi, palvelupäällikkö (yhteydenotot aikavälillä 17.6.-31.6.)

p. 050 563 2418

seppo.huhtiniemi@hyvaks.fi

-

Virva Jukarainen, palveluvastaava (yhteydenotot aikavälillä 29.7.-5.8.)

p. 040 358 5802

virva.jukarainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan