Psykologi, mielialahäiriöpalvelut - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Psykologi, mielialahäiriöpalvelut - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme PSYKOLOGIA määräaikaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän mielialahäiriöpalveluihin polikliiniseen työhön ajalle 1.9.2019 - 31.3.2020. Toimipisteemme sijaitsee Lahden keskusta-alueella, lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Psykiatrian poliklinikalla työsi sisältää mm. lyhyitä ja keskipitkiä fokusoituja hoidollisia interventioita, mahdollisia tutkimusselvityksiä ja psykologisia tutkimuksia sekä psykoterapia-arvioita, moniammatillista tiimi- ja verkostoyhteistyötä sekä oman tiimisi ja yksikkösi kehittämistyöhön osallistumista.

Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä sekä kokeneen moniammatillisen tiimin ja tarvittaessa vanhemman kollegan mentoroinnin tueksi työllesi.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Työssä on neljän kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tulosyksikköpäällikkö, ylilääkäri
Seija Elfving
puh. 044 719 5030
(lomalla 29.7.-2.8.)

Psykososiaaliset palvelut, Mielialahäiriöpalvelut, psykiatrian pkl 1
Osoite: Keskussairaalakatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan