Psykologi (lastenpsykiatrian vastaanottopalvelut, Sairaala Nova, Jyväskylä) määräaikainen

Hakuaika päättyy  15.7.2024 15:45

Tule meille työkaveriksi lastenpsykiatrian vastaanottoon!

Haemme lastenpsykiatrian vastaanottopalveluihin

PSYKOLOGIA

määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 19.9.-31.12.2024.

Lastenpsykiatrian yksikkö kuuluu psykiatrian palvelualueeseen. Lastenpsykiatrian erikoisalalla tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia. Tavallisimpia tutkittavia ja hoidettavia sairauksia/ongelmia ovat vuorovaikutusongelmat, käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmat ja neuropsykiatriset ongelmat.

Psykologi toimii osana moniammatillista työryhmää, tekee hoidollisia interventioita ja psykologisia tutkimuksia diagnostiikan ja hoidon suunnittelun tueksi. Työhön sisältyy perhe- ja verkostotyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään innostuneessa työyhteisössä. Samalla voit kehittyä myös itse osaajana moniammatillisessa tiimissä. Tehtävään kuuluu säännöllistä työnohjausta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi. Hakijalta toivotaan kiinnostusta työskennellä lasten ja perheiden parissa ja halua kehittyä lastenpsykiatrian erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Piia Kumpulainen, apulaisosastonhoitaja

puh. 014 269 5515

piia.kumpulainen@hyvaks.fi

-

Minna Nättinen, osastonhoitaja (lomalla 13.6.-15.7.)

puh. 040 547 3018

minna.nattinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan