test

Psykologi lastenpsykiatrian poliklinikalle Hämeenlinnaan

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Etsimme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen lastenpsykiatrian poliklinikalle Hämeenlinnaan. Kyseessä on uusi, toiminnan uudelleenjärjestelyyn liittyen avattava määräaikainen toimi. Voit aloittaa työssä sopimuksen mukaan ja määräaikainen työsuhde kestää 31.12.2025 asti.

Lastenpsykiatrian yksikössä psykologin työtehtäviin kuuluvat lasten tapaamiset ja arvioinnit, psykologiset tutkimukset, hoidollinen ja terapeuttinen työ lasten ja perheiden kanssa, sekä työskentely moniammatillisessa työryhmässä. Omaan työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman osaamisen ja toiveiden mukaan. Poliklinikalla ollaan kehittämässä ja vahvistamassa perhekeskeistä työskentelyä. Etätyöskentely on mahdollista soveltuvin osin.

Lastenpsykiatrian yksikössä pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia, toimintaterapeutti ja sosiaalityöntekijä. Yksikössä on haettavan määräaikaisen työsuhteen lisäksi 4,5 vakituista psykologin toimea. Psykologikollegoita löytyy lisäksi lastenneurologian poliklinikalta, Forssan lastenpsykiatrian poliklinikalta, sekä nuoriso- ja aikuispsykiatrian yksiköistä. Erikoissairaanhoidon psykologien kesken on kokoontumisia kuukausittain, sekä erikseen myös konsultaatiotiimejä säännöllisesti, joten konsultaatio yli yksikkörajojen on mahdollista. Yhteistyötä tehdään myös koulu-, neuvola- ja perheneuvolapsykologien kanssa.

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Eduksi katsomme kokemuksen lastenpsykiatriasta ja erikoissairaanhoidossa toimimisesta, terapeuttisen osaamisen, sekä erikoistumiskoulutuksen. Lisäksi arvioidaan soveltuvuutta työyhteisöön.

Hämeenlinnan lastenpsykiatrian poliklinikka sijaitsee Hämeenlinnassa Ahvenistonmäellä, Kanta-Hämeen keskussairaalalla.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esim. väitöskirjan tekemiseen.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja mahdollisesti jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4108,29 €. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa. Käytössä on koeaika.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Valitun täytyy esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 § mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Johtava psykologi Andres Kaera, andres.kaera@omahame.fi tai puh. 045 7731 1984

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan