Psykologi (2), toimi, lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikkö

Hakuaika päättyy  7.8.2024 14:30

Tervetuloa psykologiksi mukavaan joukkoomme! Haemme kahta (2) psykologia toimeen lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikköön.

Yksikössä toteutetaan poliisin virka-apupyynnön pohjalta lasten ja nuorten oikeuspsykologisia haastatteluprosesseja lapsiin kohdistuvissa rikosepäilyissä.

Psykologi työskentelee yksikössä osana kokenutta moniammatillista tiimiä, johon kuuluu psykologien lisäksi sosiaalityöntekijöitä ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri, sekä osastonsihteeri. Lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikön psykologi soveltaa työssään oikeus- ja kehityspsykologista asiantuntemusta. Psykologin työnkuvaan sisältyy mm. alaikäisen haastateltavuuden arvioiminen, oikeuspsykologisten haastattelujen suunnittelu, toteuttaminen ja luotettavuuden arviointi. Työhön sisältyy myös lausuntojen laatimista yhdessä muun työryhmän kanssa ja lapsen tai nuoren tuen tarpeen arviointia sekä viranomaisyhteistyötä.

Haastattelujen toteuttaminen edellyttää myös ajoittain matkustamista Oulun ulkopuolelle, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnantaja tarjoaa hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuuden. Työhön perehdytetään perusteellisesti, ja työryhmän jäsenten sekä kollegoiden tarjoama tuki on tiivistä.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämiskykyä, aktiivista työotetta ja vastuullisuutta. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä lausuntojen laatimisesta katsotaan hakijalle eduksi.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Toimeen valittujen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osaamiskeskusjohtaja Mirjami Mäntymaa, p.050 353 8530 mirjami.mantymaa@pohde.fi ja psykologi Jenni Toivanen, p. 050 469 7888, jenni.toivanen@pohde.fi sekä lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian psykologit, p. 040 025 1136.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan