Psykologi (2), Lastensuojelu, Lastensuojelulaitokset Lappeenranta

Hakuaika päättyy  23.9.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Etsimme joukkoomme kahta (2) tiimiläistä rakentamaan oman näköistä psykologin työtehtävää lastensuojelun sijaishuoltoon!

Etsimme kahta (2) innokasta ja kehittämishaluista psykologia vahvistamaan lastensuojelun sijaishuollon osaamista toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteesiin 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toinen tehtävä sijoittuu lastensuojelun sijaishuollon tiimiin ja työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo, Lappeenranta. Toinen tehtävä sijoittuu lastensuojelulaitoksiin ja työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Myllymäen lastenkoti Lappeenrannassa.

Työtehtäväsi kummassakin työssä:

Pääset hyppäämään monipuolisiin psykologin työtehtäviin, joita toteutat lastensuojelun sijaishuollon- ja osittain lastensuojelun avohuollonpalveluissa tai eri lastensuojelulaitoksissa. Toiminta-alueena on koko Etelä-Karjala. Työ edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Meillä sinä pääset aidosti hyödyntämään lasten- ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyvää osaamistasi! Työssäsi korostuu kuntouttavan sekä traumatietoisen työotteen hyödyntäminen. Työpäiväsi voivat sisältää työskentelyä asiakaslasten ja heidän perheidensä kanssa, lyhytinterventioita, asiantuntijatehtäviä moniammatillisissa työryhmissä tai konsultatiivisen tuen antamista vastuualueen henkilöstölle esim. työnohjauksien kautta.

Rakenna itsesi näköinen työ:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman toimenkuvan kehittämisen. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä sinun mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan, jotta voit aidosti käyttää laajasti omaa osaamistasi sekä luovuuttasi kiinnostuksesi mukaan!

Liukuva työaika antaa sinulle vapauden suunnitella oman työrytmin sekä osittainen etätyömahdollisuus tukee työhyvinvointiasi - työelämäsi toimii sinun ehdoillasi.

Mikä tekee sinusta sopivan näihin tehtäviin?

Etsimme psykologeja, joilla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä kyky pitää useita lankoja käsissään yhtä aikaa. Kummassakin tehtävässä menestyminen edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, jos koet paloa auttaa lapsia ja nuoria, edistää lasten hyvinvointia ja kehittää omaa asiantuntijuuttasi!

Mitä tarjoamme sinulle?

Kattavan perehdytyksen heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen, huomioiden aikaisemman taustasi ja osaamisesi.

Moniammatillisen osaavan tiimin, innostavan esihenkilön sekä uuden kollegasi jatkuvan tuen!

Mahdollisuuden joustavaan osittaiseen etätyöhön sekä liukuvan työajan.

Henkilöstöetuja, kuten ePassi-rahaa, työsuhdepolkupyöräetu ja verkko-oppimismahdollisuuksia.

Kelpoisuus ja muut vaatimukset:

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös loppuvaiheen harjoittelun suorittaneet psykologian opiskelijat. 
 
Mahdollisuus käyttää omaa autoa ja valmius matkustamiseen.

Tehtäviin valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa vallinnasta tiedon saatuaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
  

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus. 

Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tiimiimme tekemään merkityksellistä työtä!

Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 23.9.2024 mennessä. Me odotamme innolla kuulevamme sinusta ja kerromme mielellämme lisää työtehtävistä.

#mieturvaan #mievastaan #mievälitän #mieuskallan 

Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Sijaishuollon tiimin psykologin tehtävän osalta:

Anne Martikainen

toimintayksikön esihenkilö

anne.martikainen@ekhva.fi

puh. 0400 738 108

Lastensuojelulaitoksien psykologin tehtävien osalta:

Sari Ruhanen

toimintayksikön esihenkilö

sari.ruhanen@ekhva.fi

puh. 040 543 3915

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan