Psykiatrinen sairaanhoitaja - Oulun kaupunki

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Oulun kaupunki

Haettavana on PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN määräaikainen tehtävä. Tehtävä sijoittuu Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen vastaanottotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää kuusi kuukautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistotasoinen tutkinto, joissa psykiatrisen hoitotyön suuntautumisopinnot sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään perusterveydenhuollon vastaanottotyön tuntemusta, asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Eduksi luetaan kokemus/koulutus päihdetyöstä ja terveysaseman vastaanottotyöstä sekä kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10069/2019. Hakemukset on toimitettava 18.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Jaana Penttilä, p. 044 703 4171 ja Pirjo Koistinen, p. 044 703 4306 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kontinkankaan hyvinvointikeskus
Osoite: Kajaanintie 46A, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.