Psykiatrinen sairaanhoitaja - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Psykiatrisen sairaanhoitajan opintovapaan sijaisuus ajalle 2.9.2019 -30.11.2020

Tarvitsemme osaavaan psykiatristen sairaanhoitajiemme joukkoon sijaista, sillä yksi hoitajistamme suuntaa lisäopintojen polulle. Sairaanhoitajamme toimivat koko kuntayhtymän alueella tarjoten perustason mielenterveyspalveluja alueemme asukkaille. Työmuotoina vastaanotto terveysasemilla, kotikäynnit ja ryhmien pitämiset. Työssä tarvitaan oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistetun sairaanhoitajan pätevyys erikoistumisalana psykiatrinen sairaanhoito. Arvostamme psykiatrisen työkokemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteistä työotetta.

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, p. (02) 4864 1202, 050-530 2194 eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi.

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Osoite: Aura, Pöytyä

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 500:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan