Psykiatrinen sairaanhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Haemme psykiatriaan erikoistunutta sairaanhoitajaa Vaalan mielenterveystyön yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee terveyspalveluiden moniammatillisessa tiimissä toimien mielenterveystyön asiantuntijana. Toimit yhteistyössä toisen psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin, psykiatrin ja päivätoiminnan ohjaajien kanssa.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatioita ja laaja-alaista yhteistyötä perusterveydenhuollon ja muiden hallintoalojen toimijoiden kanssa. Työsuhteessa noudatetaan KVTES:n mukaista koeaikaa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen vastaava tutkinto, koulutukseen sisältyvänä tai erikseen hankittuna mielenterveystyön/psykiatrian opintoja. Arvostamme päihdetyön osaamista tai kiinnostusta kehittyä ja kehittää päihdetyön palveluita verkostotyön kautta.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Eija Laaksonen, seudullinen mielenterveyspalveluiden palveluesimies, p. 0406625721, eija.laaksonen@oulunkaari.com
Matti Vähäkuopus, vs. terveyspalvelujohtaja, p. 0400187684, matti.vahakuopus@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren terveyspalvelut, Oulunkaaren mielenterveyspalvelut
Osoite: Kolehmaisentie 5, Vaala

Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan