Projektipäällikkö, Lapin hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  30.9.2024 15:00

Projektipäälliköksi Lapin hyvinvointialueelle!

Lapin hyvinvointialue hakee osaavaa ja motivoitunutta Projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 12/2025 asti.

Projektipäällikön tehtävänä on ict-infraan ja perustietotekniikkaan keskittyvät projektit, jotka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä tuotantopalveluista vastaavan inhouse-yhtiön kanssa. Projektipäällikkö toimii työparina Inhouse-yhtiön projektipäällikölle ja vastaa tilaajan edustajana projektien edistymisestä.

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa kehittämis- ja strategiapalvelujen toimialalle, tietohallinnon ja digitalisaation vastuualueelle projektipalvelut vastuuyksikköön. Lapin hyvinvointialueen tietohallinto ja digitalisaatio vastuualueella työskentelee noin 90 tietohallinnon työntekijää.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Lapin hyvinvointialueen ict-infraa sekä perustietotekniikan palveluita.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

· projektien suunnittelu, aikataulutus, riskienhallinta budjetointi ja seuranta

· Laphan resurssien suunnittelu ja päätöksenteon valmistelu

· Laphan projektitiimin työskentelyn koordinointi ja johtaminen

· yhteistyö eri sidosryhmien, kuten terveydenhuollon, tietohallinnon, järjestelmätoimittajien ja muiden toimijoiden kanssa

· Raportointi projektien edistymisestä ja tuloksista


Edellytämme:

· soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa

· kokemusta ict-infraan ja/tai perustietotekniikkaan liittyvistä projekteista

· kokemusta teknisestä määrittelystä sekä riippuvuuksien ymmärtämisestä

· vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

· ongelmanratkaisukykyä


Eduksi katsomme:

· ymmärrys Laphan toimintaympäristöstä


Edut:

· tarjoamme kilpailukykyistä palkkaa sekä kattavat Lapin hyvinvointialueen työsuhde-edut

· mahdollisuuden työskennellä merkittävien ja haastavien hankkeiden parissa

· mahdollisuuden kehittyä, verkostoitua ja työskennellä motivoituneiden huippuosaajien kanssa

· innostava ja tukeva työyhteisö, jossa arvostetaan osaamista ja johtajuutta


Haluatko olla osa innostunutta tiimiämme ja viedä merkittäviä kehityskohteita eteenpäin? Hae Projektipäällikön tehtävää nyt ja tule mukaan mahdollistamaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon perustietietoratkaisujen toimivuus Lapin hyvinvointialueella!

Toimimme sähköisiä työskentelyvälineitä ja toimintatapoja hyödyntäen. Voit halutessasi työskennellä etätyössä tai monipaikkaisesti sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Koeaika on 6 kuukautta. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry- palvelussa työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä 30.09.2024 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Mika Heikkilä

Puhelimitse 0403581762 sähköpostitse mika.heikkila@lapha.fi

Järjestelmäpäällikkö Vesa-Matti Tolonen

Puhelimitse 0401273199 sähköpostitse vesa-matti.tolonen@lapha.fi

Integraatioarkkitehti Mika Saapunki

Puhelimitse 0405374030 sähköpostitse mika.saapunki@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan