test

Projektipäällikkö, Lapin hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  5.5.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeeseen haetaan määräaikaiseen tehtävään projektipäällikköä 31.12.2025 asti.

ICT-muutoshankkeessa toteutetaan hyvinvointialueen perustamisesta johtuvia tietojärjestelmien muutoksia vastaamaan hyvinvointialueen tarpeita. Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa kehittämis- ja strategiapalvelujen toimialalle, tietohallinnon ja digitalisaation vastuualueelle. Lapin hyvinvointialueen tietohallinto ja digitalisaatio vastuualueella työskentelee noin 90 tietohallinnon työntekijää.

Yhtenä ICT-hankkeen tehtävänä on kilpailuttaa ja käyttöönottaa hyvinvointialueen talous- ja asiahallinnan tietojärjestelmät. Haemme nyt näiden tietojärjestelmien hankintaan ja käyttöönottoon projektipäällikköä. Projektipäällikön tehtävät koostuvat ensisijaisesti projektien johtamisesta, viestinnästä sekä tiiviistä projektityöskentelystä yhdessä muun tiimimme kanssa.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Haluamme, että pääset hyödyntämään juuri sinun vahvuuksiasi. Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa. Työn sijaintipaikkakunta on neuvoteltavissa niin, että se tukee projektin etenemistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet osittaiseen tai lähes kokoaikaiseenkin etätyöhön.

Haemme motivoitunutta, aikaansaavaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista ja kykenee pitämään langat käsissään. Tehtävässä tulet tekemään laajasti yhteistyötä eri ihmisten kanssa, joten sinulta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa viestintää. Lisäksi toivomme, että sinulla on jo kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja ymmärrystä niiden toiminnasta.

Edellytämme
• Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa
• Aiempaa työkokemusta IT-alalta tai tietojärjestelmien käyttöönotosta

Lisäksi arvostamme
• Kykyä ymmärtää taloushallinnon prosesseja ja -käsitteitä
• Hyvää organisointikykyä, pystyt edistämään useita samanaikaisia projekteja
• Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
• Oma-aloitteisuutta
• Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen HYVTES mukaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tule mukaan huippuhommiin hakemalla tehtävää Kuntarekry- palvelussa 05.05.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Hankejohtaja Kari Haapakoski

Puhelimitse 0401932938

Sähköpostitse kari.haapakoski@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Tarjoamme tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan lappilaisten hyvinvointiin ja luomaan uutta. Meillä Lapin hyvinvointialueella on töissä lähes 8000 ihmistä, joten olemme Lapin suurin työnantaja! Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Haluamme, että pääset hyödyntämään juuri sinun vahvuuksiasi. Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan