Projektipäällikkö, älykkään rakentamisen ratkaisut - Turun kaupunki

Projektipäällikkö, älykkään rakentamisen ratkaisut - Turun kaupunki

Vuosina 2018-2021 toteutettava Smart and Wise Turku -kärkihanke rakentaa Turusta vihreän datan kaupunkia. Hanke käsittää kuusi painopistealuetta: Hiilineutraalius ja resurssiviisaus, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta, Turvallisuus, Kaupunkisuunnittelu, Liikenne ja Liikkuminen sekä Syrjäytymisen ehkäiseminen.

Kaupunkisuunnittelun kehittämisen tavoitteena on tuottaa datan hyödyntämiseen perustuva ennakoivan kaupunkisuunnittelun toiminta- ja ohjausmalli, määrittää digitaalisen kaupunkimallin tavoitteet ja toteutus sekä kehittää älykkään rakentamisen ratkaisuja.

Haemme kasvavaan joukkoomme kaupunkisuunnittelun painopistealueelle älykkään rakentamisen ratkaisujen kehittämiseen projektipäällikköä. Projektipäällikön tehtävänä on luoda tiekartta Turun kaupungin tilahallinnan, kiinteistöjen yllä- ja kunnossapidon sekä toimipisteverkkosuunnittelun digitalisointiin. Käytännön toteutuksessa tavoitteena on hyödyntää alustatalouden ratkaisuja. Projektipäällikkö työskentelee Turun kaupungin Tilapalvelukeskuksessa tiiviissä yhteistyössä hankepäällikön sekä Tilapalvelukeskuksen henkilöstön ja johdon kanssa osana laajaa kärkihanke-kokonaisuutta.

Palkattavalla henkilöllä odotetaan olevan kokemusta digitalisaation ja datan hyödyntämisen mahdollisuuksista kiinteistö- ja rakennusalalta. Arvostamme kiinnostusta tietojärjestelmien kehittämiseen ja teknologisten ratkaisujen etsimiseen sekä projektiosaamista. Lisäksi kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, yhteistyö- ja verkostoitumisosaaminen sekä erinomaiset kommunikointitaidot katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Kehitysjohtaja Rami Savila, puh. 040 1201970, 16.4. klo 11:00-11:30, 18.4. klo 10:30-11:00, 24.4. klo 10-11 ja 30.4. klo 9-10.
Toimitilapäällikkö Nora Hildén puh. 040 356 1148, tavoitettavissa torstaina 18.4. ja keskiviikkona 24.4.
Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Strategia ja kehittäminen
Osoite: Yliopistonkatu 27, Turku

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Tutustu työnantajaan