Projektipäällikkö - 2M-IT

Projektipäällikkö - 2M-IT

Haemme ratkaisupalveluihin projektinhallinnan ammattilaisia. Voit toimia millä tahansa 2M-IT:n toimipisteellä.

Onko sinulla kokemusta ja näyttöä toiminnan kehittämisestä ja projektinhallinnasta? Tunnetko vahvaa halua oppia jatkuvasti uutta ja edetä urallasi mahdollisesti myös suurempien hankkeiden johtamiseen? Jos näihin kysymyksiin vastaan kyllä, saattaa meillä olla juuri sinulle tulevaisuuden työpaikka.

Projektipäällikkönä otat kokonaisvastuun projektin toimituksesta asiakkaalle sovitun sisällön, aikataulun ja budjetin rajoissa. Suunnittelet, valvot ja koordinoit projektin toteutuksen ja huolehdit projektin päättämisestä samoin kuin viestinnästä eri sidosryhmien kesken. Lisäksi tuet projektin asiantuntijatyötä omalla osaamisellasi ja tarpeen mukaan osallistut siihen itse, sekä tuotat sisällön projektiin liittyviin alihankintasopimuksiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Näyttöä projektihallinnasta ja hyvää organisointikykyä
- Yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta
- Hyvää paineensietokykyä sekä halua tarttua rivakasti toimeen ja kehittää systemaattisesti toimintaa
- Kehittymishalua ja asiakaspalveluhenkistä otetta työhön
- Halua ja kykyä inspiroida asiantuntijoita työssään ja auttaa kollegoja tarpeen vaatiessa
- Matkustusvalmiutta Suomessa

Lisäksi katsomme eduksi:
- Julkishallinnon ja/tai sosiaali- ja terveydenhuollon toimintatapojen tuntemuksen
- Sosiaali- ja terveydenhoitoalan ICT-palveluiden tuntemuksen
- Viitekehysten, menetelmien ja ohjelmistojen tuntemuksen yhdellä tai mieluiten useammalla seuraavista osa-alueista: ICT-arkkitehtuuri, IT-palvelunhallinta, ketterä kehittäminen, lean-menetelmät sekä palvelumuotoilu
- Tietoteknisen osaamisen yhdellä tai mieluiten useammalla seuraavista osa-alueista: palvelin- ja tallennuspalvelut, pilvipalvelut, päätelaitepalvelut, tietoliikennepalvelut, integraatiopalvelut sekä tietoturvapalvelut
- Projektihallinnan sertifikaatin (esim. IPMA, PMI / PMP, Prince2)
- Kaksikielisyyden (suomi ja ruotsi)

Tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan
- Ajanmukaiset työvälineet
- Sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit
- Vahvan asiantuntijayhteisön tuen
- Mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Sonja Hujanen, tiimiesimies
sonja.hujanen@2m-it.fi
p, +358443250481

Ratkaisupalvelut
Osoite: Lappeenranta, Seinäjoki, Mikkeli, Savonlinna, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Pietarsaari, Vaasa, Oulu, Lahti, Pori, Rauma, Loimaa, Salo, Turku, Uusikaupunki

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.
Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.
Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.
Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Tutustu työnantajaan