Projektipäällikkö - Raahen kaupunki

Projektipäällikkö - Raahen kaupunki

Haemme projektipäällikköä Raahen kaupungin ESR-rahoitteiseen Hyvän arjen askeleet -hankkeeseen ajalle 3.6.2019-31.7.2021. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019 - 31.7.2021.

Hanke edistää maahanmuuttajien sosiaalista osallisuutta ja kotoutumista. Hankkeessa järjestetään monikulttuurisia tapahtumia, koulutusta, infoja ym. Hankkeessa tehdään laajaa verkostoyhteistyötä julkisten, yksityisten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Siikajoen hankehenkilön kanssa toteuttaen hankesuunnitelman mukaisia tehtäviä. Hän suunnittelee, organisoi ja koordinoi toimintaa yhteistyössä verkoston kanssa sekä toteuttaa käytännön toimenpiteitä maahanmuuttajien kaksisuuntaisen kotoutumisen ja integraation sekä hyvinvoinnin edistämiseksi.

Projektipäälliköltä edellytetään:
- soveltuvaa ammatillista perustutkintoa
- taitoa kohdata eri kulttuuritaustaisia ihmisiä
- itseohjautuvuutta
- organisointikykyä
- verkosto-osaamista

Arvostamme aiempaa kokemusta EU-hankkeista ja maahanmuuttajien parissa toimimisesta. Suomen kielen lisäksi eduksi luetaan englannin kielen taito, mutta työ edellyttää toimintakykyä myös ilman yhteistä kieltä.
Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://raahe.fi/tyo-ja-elinvoima/hanketoiminta-ja-kehittaminen
http://www.raahe.fi

johtaja Hannele Meskus (hannele.meskus@raahe.fi / 044 4393 300)

Raahen kaupunki, Hanketoiminta ja kehittäminen
Osoite: Rantakatu 7 A, 92100 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä noin 25000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kodikas satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan