Projektipäällikkö - FCG Finnish Consulting Group

Haemme projektipäällikköä uusiutuvan energian hankkeiden suunnitteluun.
Projektipäällikkö toimii keskeisessä roolissa erityisesti tuulivoimahankkeisiin liittyvien suunnittelu- ja konsultointitoimeksiantojen myynnissä ja toteutuksessa.
Tarjoamme mahdollisuuden osallistua monipuolisiin hankkeiden suunnittelu- ja kehitys- sekä toteutusvaiheen tehtäviin osana FCG:n pitkän kokemuksen omaavaa monialaista tiimiä.

Hakijalla on oltava tehtävään soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen koulutus sekä mielellään vähintään muutaman vuoden kokemus tuulivoimahankkeiden kehityksestä ja / tai toteuttamisesta.
Hakijalla tulisi olla ymmärrys hankekehityksen kokonaisuudesta eri osaamisalueineen.

Projektipäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoidemme, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa, joten edellytämme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä otetta.
Eduksi katsotaan kokemus paikkatieto-ohjelmistojen ja WindPron käytöstä.
Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista lähinnä kotimaassa.
Toimipaikka on vaihtoehtoisesti joko Vaasassa, Helsingissä tai Oulussa.

FCG suunnittelu ja tekniikka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä teknisen alan moniosaajaksi.

Lisätietoja

https://hr.fcg.fi/recruitmentwebfi/#/job/57?portal=recruitmentwebfi&source=app

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jakob Kjellman p. 050 337 5095, jakob.kjellman@fcg.fi, aluepäällikkö Joakim Ingves, p. 044 431 4644 joakim.ingves@fcg.fi tai palvelualuejohtaja Karoliina Joensuu, p. 050 412 0546 karoliina.joensuu@fcg.fi
Jätä hakemuksesi klikkaamalla "Lisätietoja" -kohdassa olevaa linkkiä. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta.
Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään 30.4.2019.

FCG Finnish Consulting Group, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy
Osoite: Yrittäjänkatu 12, Vaasa, Oulu, Helsinki

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.
FCG:n suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta koostuu monialaisesta yhdyskuntatekniikkaan, ympäristöön ja energia-, talo- ja laitossuunnitteluun liittyvästä osaamisesta.

Tutustu työnantajaan