Projektipäällikkö - Sastamalan kaupunki

Projektipäällikkö - Sastamalan kaupunki

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Ellivuori Resortin matkailun kehittämishanke

Ellivuori Resort tarjoaa upeat puitteet vapaa-ajan viettoon ja yritystilaisuuksiin Pirkanmaalla, runsaan puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Koko Ellivuoren matkailualue kokee suuren muodonmuutoksen. Alueella on käynnistetty useita uudistustöitä, jonka myötä mm. hotellin ja ravintolan tilat uudistuvat sekä hyvinvointi- ja liikuntapalvelut ja viihde- ja kulttuuritarjonta kehittyvät.

Kehitystyön vauhdittämiseksi käynnistetään Ellivuori Resortin matkailun kehittämishanke. Hankkeen hallinnoinnista vastaa Sastamalan kaupunki, ja se toteutetaan yhteistyössä Ellivuoren kehitys ja matkailu ry:n kanssa. Hanke on Leader-rahoitteinen elinkeinollinen kehityshanke.

Kehityshankkeen ensisijainen tavoite on Ellivuoren alueen vetovoimaisuuden lisääminen. Hankkeessa tiivistetään Visit Sastamalan ja Sastamalan alueen yritysten verkostoitumista ja lisätään Ellivuoren alueen yrittäjien yhteistyötä. Lisäksi haetaan yhteistyökumppaneita Ellivuoren ulkopuolelta. Näitä voivat olla mm. Visit Tampere ja Visit Finland. Hankkeen aikana suunnitellaan ja toteutetaan yhteisiä markkinointitoimenpiteitä, testataan uusia yhteisiä tuotekokonaisuuksia ja palvelukonsepteja sekä keskitytään palveluiden laadun parantamiseen. Hankkeessa selvitetään myös yritysten valmiudet ja halukkuus kansainvälistymiseen.

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vetämään Ellivuori Resortin matkailun kehittämshanketta ajanjaksolla 1.4.2019 - 31.12.2020.. Projektipäällikkö vastaa hankkeen toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisesta yhteistyössä yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Projektipäällikkö koordinoi hankkeen taloudellista ja hallinnollista toteuttamista ja toteuttajien välistä yhteistyötä. Projektipäällikön tehtävä on osa-aikainen, ja työaika on 75% kokoaikaisesta työstä.

Projektipäälliköltä edellytetään vahvaa kokemusta matkailualan kehittämisestä, markkinoinnista ja matkailuverkostoista sekä osaamista kehityshankkeiden toteuttamisesta. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää tuloshakuista, idearikasta ja itsenäistä otetta työntekoon. Projektipäälliköltä edellytetään vähintään opistoasteista tutkintoa.

Toimeen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

Lisätietoja

http://www.ellivuoriresort.fi

Elinkeinojohtaja Ursula Lumme, puh. 040-589 0606, ursula.lumme@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki, Konsernihallinto
Osoite: Ellivuorentie 131, Sastamala

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kotikaupunki, sijaitsee 50 km päässä Tampereelta. Asukkaita Sastamalassa on noin 25 000. Henkilökuntaa kaupungissamme on noin 1750. Tule kanssamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.

Tutustu työnantajaan