Projektikoordinaattori - Oulun kaupunki

Projektikoordinaattori - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa on haettavana PROJEKTIKOORDINAATTORIN määräaikainen tehtävä ajalle 30.9.2019. - 31.12.2020. Tehtävä on osa Oulun kaupungin toteuttamaa Turvallinen Oulu-hanketta.

Projektikoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa käytännön toimia Turvallinen Oulu-hankkeen osakokonaisuudessa: Lasten ja nuorten houkuttelun ja hyväksikäytön ehkäisy monimediaalisessa maailmassa. Tehtävään kuuluu myös suunnitella eri-ikäisille lapsille ja nuorille soveltuvia monikanavaisia ja selkokielisiä opetusmateriaaleja ja tietopaketteja liittyen turva- ja mediataitoihin, seksuaalikasvatukseen, positiiviseen minäkuvaan ja hyvinvointi- ja tunnetaitohin. Tehtävänä on myös suunnitella etäyhteysklinikoita, joissa oppilaille, vanhemmille ja opettajille on löydettävissä turva-ja mediataidoista materiaalia ja tietoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään perusopetuksen toimintaympäristön tuntemusta, turva- ja mediataitojen, seksuaalikasvatuksen, positiivisen minäkuvan tukemisen ja hyvinvointi- ja tunnetaitojen tuntemusta. Tehtävässä edellytetään myös kykyä tuottaa opetusmateriaaleja ja tietopaketteja sekä hyvää osaamista sosiaalisen median käytössä.

Tehtävässä vaaditaan myös monialaisen verkostotyön osaamista, kykyä kehittävään työotteeseen, yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja sekä hyviä vuorovaikutus-ja viestintätaitoja. Eduksi katsotaan ajokortti ja/tai mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8145/2019. Hakemukset on toimitettava 27.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kehittamishankkeet/turvallinen-oulu-hanke

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Kaarlejärvi, p. 040 167 7049 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
Osoite: Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan