Projektijohtaja - Iisalmen kaupunki

Projektijohtaja - Iisalmen kaupunki

Future Savo - Tulevaisuuden Savo yritysten kiinnostavana toimintaympäristönä on maakunnallinen vetovoimahanke, jonka tavoitteena on edistää Pohjois-Savon veto- ja pitovoimaa monipuolisesti. Hankkeen toimenpiteillä on tavoitteena parantaa alueen työvoiman saatavuutta, arjen sujuvuutta ja asukkaiden sitoutumista alueeseen. Hanke on yksi merkittävimmistä toimenpiteistä, joilla Pohjois-Savosta tehdään maakuntaohjelman tavoitteen mukaisesti halutuin elämisen ympäristö.

Hanke käynnistyi elokuussa 2018 ja kestää 31.12.2020 saakka.

Nykyisen työntekijän siirtyessä työurallaan eteenpäin haemme FUTURE SAVO - Tulevaisuuden Savo yritysten kiinnostavana toimintaympäristönä -hankkeeseen

PROJEKTIJOHTAJAA.

Innovatiivisen ja markkinointihenkisen projektijohtajan tehtäviin kuuluu mm.
- kokonaisvastuu laajan maakunnallisen kokonaisuuden johtamisesta
- sidosryhmäyhteistyö ja maakunnan toimijoiden innostaminen mukaan hankkeen toimenpiteisiin
- nopeiden kokeilujen aktivointi vetovoiman ja pitovoiman kehittämiseksi
- hankkeen käytännön toimenpiteiden organisointi ja toteuttaminen yhteistyössä valittujen asiantuntijatahojen kanssa sekä ostopalveluiden kilpailuttaminen
- hallinnointi ja raportointi yhdessä hanketyöntekijän ja osatoteuttajien kanssa.

Projektijohtaja toimii tiiminvetäjänä projektitiimille, johon kuuluvat hankkeen 4 seudullista projektipäällikköä sekä hanketyöntekijä. Hankehenkilöstöstä projektijohtajan, Ylä-Savon seudullisen projektipäällikön ja hanketyöntekijän toimipisteet sijaitsevat Iisalmessa ja tehtävät sijoittuvat Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden yksikköön. Muiden seudullisten projektipäälliköiden työpisteet sijaitsevat Kuopiossa, Suonenjoella ja Varkaudessa. Kukin toteuttajataho vastaa oman seutukuntansa alueella toteutettavista toimenpiteistä ja pilotoi tiettyjä toimenpiteitä koko maakunnan alueella. Lisäksi hankkeessa tehdään Savoa tunnetuksi tekeviä toimenpiteitä ympäri maata ja osin myös kansainvälisesti, joten tehtävät edellyttävät hanketiimiltä matkustusvalmiutta. Kyseessä on vaativa usean osatoteuttajan hallinnoima hanke ja myös maantieteellisesti laaja hanke käsittäen koko Pohjois-Savon maakunnan sekä Etelä-Savon maakunnan puolelta Pieksämäen ja Joroisten alueet. Hankkeen onnistumisen kannalta on keskeistä, että hanketta hallinnoidaan järjestelmällisesti ja osaavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulussa suoritettu ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä alan tuntemus.

HAKIJALLE KATSOTAAN EDUKSI
- innostava ja aktiivinen työote
- erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemus vaativista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä
- verkostonjohtamiskyky
- aiempi kokemus kehittämishankkeiden hallinnoinnista.

Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan osatoteuttajien kesken ja haastatteluissa voi olla mukana Iisalmen, Navitas Oy:n, SavoGrow Oy:n ja Kuopion kaupungin edustus.

Valittavan henkilön toivotaan voivan aloittaa työt mahdollisimman pian, viimeistään 1.9.2019. Työsuhde on määräaikainen hankkeen päättymiseen saakka.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja voimassa olevan palkkausjärjestelmän mukaan. Projektijohtajan tehtävänmukainen palkka on 3 844,98 eur/kk, jonka lisäksi tulevat mahdolliset kokemuslisät korkeintaan 8%. Valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä viimeistään perjantaina 26.7.2019 klo 15.30 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10/ Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Terho Savolainen, puh. 040 630 5328, terho.savolainen(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, puh. 040 489 4025, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi / 1.- 26.7.2019 Anneli Kyllönen, anneli.kyllonen(at) iisalmi.fi, puh. 040 661 2367

Iisalmen kaupunki, Elinvoima- ja konsernipalvelut
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!
Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!

Tutustu työnantajaan