Haemme projekti-insinööriä teknologia-alalle ajalle 1.1.2020-30.6.2021
Teknologiateollisuuden yritysten voimakas kasvu ja yritystoiminnan kansainvälistyminen on jatkunut Ylä-Savossa jo vuosia. Toimialan jatkuva muutos tuo yhteisiä kehittämistarpeita myös ammatilliseen koulutukseen. YSAO oppilaitoksena vastaa jatkuvaan kehittämisen tarpeeseen proaktiivisella hanketoiminnalla.
Nyt haemme projekti-insinööriä (teknologia-ala) kehittämään toimintaamme yhteistyössä yläsavolaisten teknologia-alan yritysten kanssa.
Kehittämishankkeet, joihin asiantuntijana osallistut, tarkentuvat osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Hankkeet voivat olla jo menossa olevia tai alkavia. Teknologia-alan hankkeissa tavoitteenamme on alueellinen osaamisen kehittäminen niin, että parannamme yritysten kilpailukykyä kasvun varmistamiseksi.
Tartu tilaisuuteen ja lähde kehittämään kanssamme teknologia-alan ammatillista koulutusta! Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla etsimämme kehittäjä, jos Sinulla on soveltuva AMK-insinöörin koulutus, sekä osaamista ja kokemusta valmistavasta teollisuudesta. Sinulla on syvempää osaamista joko robotiikasta, automaatiosta, ICT alalta tai ainetta lisäävästä valmistuksesta. Ammatillisen koulutuksen ja uusien koulutusmallien toteutuksen tuntemus toisi hyvän lisän osaamisportfolioosi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

hankepäällikkö Sulevi Komulainen, 040 1772832, sulevi.komulainen@ysao.fi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä, monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista.