Porvoo Helppejä kesätöihin - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö hakee reippaita, sosiaalisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2020. Hakijoista huomioidaan vain koko kaudelle hakevat.

Työhösi kuuluu matkailijoiden kohtaaminen ja neuvominen kaupungilla keskustan alueella sekä kesäinfossa Kappalaisentalossa. Tehtäviin sisältyy myös sisällön tuotantoa sosiaaliseen mediaan kuten Instagramiin. Porvoo Helppinä kannat mukanasi gps-seurantalaitetta. Digitaalisen palvelun avulla matkailija näkee lähimmän Porvoo Helpin sijainnin kartalla.

Työssä vaaditaan hyvää suomen-, englannin- ja ruotsin- tai venäjänkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta kykyä lähestyä oma-aloitteisesti matkailijoita sekä kiinnostusta tutustua Porvoon monipuoliseen matkailutarjontaan. Hakijoilta edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Matkailuneuvonta on avoinna seitsemänä päivänä viikossa ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 11-17, työ käsittää ilta-sekä viikonlopputyötä. Palkka on 1970 €/kk. Koeaika on yksi kuukausi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 21.2.2020 ennen klo 15.00 alla olevan Hae työpaikkaa-linkin kautta, (ei hakemuksia sähköpostilla) .

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa markkinointisuunnittelija Tanja Peisala puh. 040 489 9802 , tanja.peisala@porvoo.fi (ei hakemuksia sähköpostilla)

Matkailu- ja markkinointi
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.