Pianonsoiton tuntiopettaja - Kemijärven kaupunki

Pianonsoiton tuntiopettaja - Kemijärven kaupunki

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle Koillis-Lapin musiikkiopistoon Kemijärven toimipisteeseen haetaan PIANONSOITON TUNTIOPETTAJA ajalle 8.8.2019 - 31.5.2020. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Tehtävään kuuluu pianonsoiton opetusta Kemijärven, Savukosken ja Pelkosenniemen toimipisteissä ja säestystä sekä mahdollisuus opettaa myös musiikin perusteita. Opetustunteja on tällä hetkellä 22 h/viikko.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 31.7.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 240753) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä PIANONSOITON TUNTIOPETTAJA.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Lisätietoja antaa Koillis-Lapin musiikkiopiston vs. rehtori Terhi Heikkilä p. 040 576 2243 tai sähköposti: terhi.heikkila@kemijarvi.fi.

Kemijärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut
Osoite: Hietaniemenkatu 3, 98100 Kemijärvi

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Tutustu työnantajaan