Pianonsoiton päätoiminen tuntiopettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana 1.8.2020 alkaen toistaiseksi voimassa oleva musiikkiopiston

PIANONSOITON PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ
Kuhmon musiikkiopistossa on noin 320 opiskelijaa.
Kuhmon musiikkiopisto antaa opetusta Kuhmossa ja Sotkamossa. Tehtävä sijoittuu Sotkamoon.

Kuhmon musiikkiopiston toiminta on aktiivista ja teemme paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa niin Kuhmossa kuin Sotkamossakin. Työympäristönä Kuhmon musiikkiopisto tarjoaa hyvän työyhteisön tuen ja kannustaa uuden kokeiluun.
Sotkamon toimipisteen opetustilat ovat tunnelmallisessa Niemelän talossa.

Edellytämme tehtävään valittavalta vastuunottoa oman oppiaineen kehittämisessä, uuden opetussuunnitelman tavoitteiden tuntemusta ja niiden toteutusta sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja opetusvelvollisuus määräytyvät OVTES:n mukaisesti.
Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta. Hakemukseen on liitettävä ajan tasalla oleva ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistukset. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Hakijoiden tulee näyttää alkuperäiset todistukset haastattelussa.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 2.3.2020 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Kuhmon musiikkiopiston rehtori Elisa Kerola, p. 044 7255 440, elisa.kerola(at)kuhmo.fi,
17. - 28.2. välisenä aikana.

Kuhmon musiikkiopisto
Osoite: Koulukatu 1, 88900 Kuhmo

Kuhmo on 8300 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 340 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!