Perusopetuksen luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Perusopetuksen luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa on haettavana perusopetuksen luokanopettajan määräaikainen virka 1.10.2019-31.7.2020, sijoituskoulu Pennalan koulu. Pennalan koulussa on vuosiluokat 1.-6., yhteensä 125 oppilasta.

Hakijan eduksi luetaan perehtyneisyys ja taito käsityön (kovat materiaalit) opettamiseen sekä kokemus ja halukkuus tehdä yhteistyötä myös yli luokkarajojen.

Tietotekninen osaaminen ja av-laitteiden käytön hallinta katsotaan myös hakijan eduksi.

Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuus-
vaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.8.2019 klo 15.00.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/pkl
http://www.orimattila.fi

rehtori Marjut Koukkula
puh. 040 830 8762
marjut.koukkula@orimattila.fi

Pennalan koulu
Osoite: Lankilantie 76, 16320 Pennala

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan