Perhetyöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Perhetyöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme vakituista perhetyöntekijää Uudenkaupungin perhekeskukseen. Perhekeskus tarjoaa sosiaalihuoltolain mukaisia lapsiperheiden ennaltaehkäiseviä palveluja, joilla edistetään ja turvataan lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä sekä tuetaan vanhemmuutta ja koko perheen hyvinvointia.

Perhekeskus tekee tiivistä yhteistyötä neuvoloiden sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, sosiaalityön, varhaiskasvatuksen, opetuksen, nuorisotyön ja lasten ja nuorten psykiatrisen poliklinikan kanssa. Perhekeskuksessa toimii sosiaalityöntekijä, kaksi psykologia, perhetyönohjaaja, kolme perhetyöntekijää ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Sosiaalityöntekijä toimii koko tiimin esimiehenä.

Perhetyöntekijä tekee ohjaus- ja neuvontatyötä perheissä sekä osallistuu toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä yksikön esimiehen ja koko työryhmän kanssa. Odotamme työntekijältä perhekeskeistä ja itsenäistä työotetta, työkokemusta lapsiperheiden kanssa toimimisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosionomin kelpoisuus tai vastaava aiempi tutkinto. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä tehtävää vastaanotettaessa rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Varaudu esittämään tutkintotodistukset haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yksikön esimies, Sosiaalityöntekijä Anne Tuomikanta, puh. 044 3515 502
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Sosiaali- ja terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.