Perheneuvolan psykologin sijaisuus - Virtain kaupunki

Perheneuvolan psykologin sijaisuus - Virtain kaupunki

Virtain kaupunki hakee perheneuvolan psykologin viransijaista 1.9.2019 - 21.7.2020 väliselle ajalle.

Virtain kaupungin perheneuvola toimii Virrat Ruovesi yhteistoiminta-alueella tarjoten monipuolista tukea lapsen kasvuun ja psykososiaaliseen kehitykseen, vanhemmuuteen ja perheen vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Psykologin tehtäviin kuuluu mm. lasten psykologiset tutkimukset, arviointi- ja neuvontatyö sekä tukikäynnit. Lisäksi tehtävään kuuluu konsultaatioavun antaminen muille lasten parissa työskenteleville. Perheneuvolassa työskentelee yksi psykologi ja yksi perheneuvoja.

Kelpoisuusehto: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (Suomessa laillistettu psykologin pätevyys). Eduksi katsotaan työkokemus lapsi- ja perhepalveluissa sekä työhön soveltuvat menetelmä tai -terapiakoulutukset. Opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan (harjoittelu suoritettu).

Olemme valmiit keskustelemaan joustavista työajoista. Autamme myös edullisen asunnon etsimisessä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Sari Hellsten
hyvinvointijohtaja
puh. 03 485 1094
sari.hellsten@virrat.fi

Virtain kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Virtaintie 26 34800 Virrat, 34800 Virrat

Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Tutustu työnantajaan