test

Perheneuvolan psykologi, Lounainen Lappi

Hakuaika päättyy  8.5.2024 15:00

Psykologiksi perheneuvolaan Meri-Lappiin!

Lounaisen lappiin haetaan kahta (2) psykologia vakituiseen virkaan ja yhtä psykologia määräaikaisesti ajalle 1.8. - 31.12.2024.

Perheneuvolan psykologi työskentelee lapsiperheiden palveluissa, tiiviissä yhteistyössä perheneuvolan sosiaalityöntekijöiden ja muiden lapsiperheiden palveluiden kanssa. Tehtävä sijoittuu lounaisen Lapin alueelle.

Perheneuvolassa tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaista tukea perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Palveluita tarjotaan lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta lapsella tai lapsella ja nuorella on kasvuun, kehitykseen, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin taitoihin liittyviä haasteita.
Työmuotojamme ovat ohjaus, neuvonta, tutkimukset, yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapia.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Tulet mukaan kehittyvään, osaavaan ja välittävään työyhteisöön, jossa toimitaan työparikäytännöllä. Käytössäsi ovat moniammatilliset verkostot sekä perustasolle varhaiskasvatukseen, kouluun, neuvoloihin sekä sosiaalityöhön että erikoissairaanhoitoon psykiatrisille poliklinikoille
- Pääset toteuttamaan monipuolista psykologin tehtävää lasten ja nuorten psyykkisen ja sosiaalisen kehityksen tukemisessa ja psykologisten tutkimusten tekemisessä sekä terapeuttista ja kuntouttavaa työskentelyä perheille tarjoavassa yksikössä.
- Lapin hyvinvointialue tukee ammattitaitosi kehittymisessä ja kouluttautumisessa, sinulla on käytössäsi liukuva työaika ja osittain etätyömahdollisuus. Perheneuvolassa sinulla on käytössä oma vastaanottotila ajantasaisilla työvälineillä varustettuna. Työhyvinvointiasi tuemme työnohjauksella ja hyvinvointieduilla (epassi)
- Palkkaus on 4 200 euroa/kk, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Psykologiopiskelijan palkka on ¾ pätevän psykologin palkasta.

Mitä odotamme sinulta?
-Kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työparityöskentelyyn että itsenäiseen työskentelyyn.
- Toivomme sinulla olevan kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä näkemystä lasten kehityksen ja käyttäytymisen haasteisiin, perheen vuorovaikutuksen tukemiseen sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen kehittämiseen.
- Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä, pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme harjoittelun sekä keskeiset ammatilliset opinnot suorittaneet hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekryhakupalvelun kautta 8.5. 2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Satu Oinas, lapsiperheiden palvelujen palvelupäällikkö, lounainen Lappi p. 0404871742 satu.oinas@lapha.fi

Petra Palomäki, perheneuvolan psykologi p. 0408396832 petra.palomaki@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan