Perheneuvoja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Karviainen hakee perheneuvojaa vanhempainvapaan sijaisuuteen jatketussa haussa.

Etsimme sinua positiivinen, kehittämismyönteinen perheneuvoja tiimiimme. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka tässä vaiheessa on 30.7.2020 asti. Todennäköisesti sijaisuus jatkuu hoitovapaan sijaisuutena.

Perheneuvolan työryhmässä työskentelee neljä psykologia, kolme perheneuvojaa ja konsultoiva lastenpsykiatri.
Työtehtäviisi kuuluvat mm. ohjaus ja neuvonta, vanhemmuuden tukeminen, perhetutkimukset ja -interventiot. Perheneuvolatyö on monipuolista lasten, perheiden ja verkostojen kanssa tehtävää työtä, ohjausta ja neuvontaa.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (laki 272/05) tai vähintään sosiaalialan AMK tutkinto sekä erityistason perheterapiakoulutus.
Luemme eduksi kokemuksesi perheneuvolatyöstä sekä työskentelystä lasten ja lapsiperheiden kanssa.

Karviaisen perheneuvola tuottaa palvelut Vihdin kunnalle ja Karkkilan kaupungille, työpaikkamme sijaitsee Nummelassa. Tarvitset työtehtäväsi hoidossa oman auton käyttömahdollisuuden. Työaika 38,15h/vko

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttämän rikosrekisteriotteen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Johtava terapeutti, vs. perheiden palvelulinjajohtaja Kirsi Hatanpää, p. 044 7114076 tai
kirsi.hatanpaa@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.