Perhehoitaja (vanhus- ja vammaispalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Kiinnostaako sinua perhehoitajan itsenäinen ja arvokas tehtävä? Haluatko jakaa arkeasi ikäihmisten tai vammaisten/kehitysvammaisten kanssa? Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky (Essote) etsii perhettä tai henkilöitä, jotka ovat valmiit tarjoamaan pitkäaikaista tai lyhytaikaista perhehoitoa.

Etsimme jatkuvasti uusia perhehoitajia omassa kodissaan tai hoidettavan kotona tapahtuvaan perhehoitoon. Voimme avustaa myös muiden perhekodeiksi soveltuvien kiinteistöjen etsimisessä.
Perhehoitajalta edellytetään lakisääteiseen ennakkovalmennukseen osallistumista. Kevät 2020 ikäihmisten ennakkovalmennus.

Ikäihmisten ja vammaisten perhehoidon sääntökirja Etelä-Savo:
https://www.essote.fi/wp-content/uploads/sites/2/2019/01/perhehoidon-saantokirja-etela-savo-2018-171117.pdf
Lisää tietoa perhehoidosta (toimeksiantoperusteinen): Perhehoitoliiton sivuilta https://www.perhehoitoliitto.fi/perhehoito

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona hakijan CV.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen (Essote): sarianna.maaranen@essote.fi (paikalla 4.11.2019) ja puh. 040 359 7210. Irene Rämö (Essote): irene.ramo@essote.fi ja puh. 040 359 7056.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä hakee perhehoitajia koko alueelle. Ammatillinen perhehoitaja on yksityinen yrittäjä.