Palveluvastaava päiväkodin keittiöön - Jyväskylän kaupunki

Palveluvastaava päiväkodin keittiöön - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus -liikelaitos tuottaa ruokapalveluita Jyväskylän päiväkoteihin, kouluihin, keskussairaalaan, terveyskeskussairaaloihin sekä vanhus- ja vammaispalveluihin. Kylän Kattauksessa työskentelee noin 350 ammattilaista 88 keittiössä.

Jyväskylän kaupungin Kylän Kattaus -liikelaitos hakee palveluvastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2019 - 31.4.2020 Korpilahden päiväkodin keittiöön.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu vastata palvelukeittiön taloudellisesta toiminnasta ja asiakaspalvelusta ja käytännön keittiötyöstä. Odotamme, että sinulla on riittävän pitkä kokemus vastaavista työtehtävistä. Olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen, tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa sekä tartut työhön innolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on restonomi tai vastaava alan koulutus sekä soveltuvuus asiakaspalvelutehtäviin. Hygieniapassi edellytetään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 9 ja valinta tehdään viikolla10.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Palvelupäällikkö Leena Rinneaho-Junikka, puh. 014 2668 334, (ei sähköpostilla tiedusteluja).

Kylän Kattaus –liikelaitos
Osoite: Jyväskylä

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan