Palveluvastaava moniosaaja - Servica

Palveluvastaava moniosaaja - Servica

Haemme eteläiselle monipalvelualueelle ruokapalvelun ammattilaista työskentelemään palveluvastaavan tehtävässä. Aloitettaessa työkohde on Kuikkalammen uuden päiväkodin palvelukeittiö. Uuden päiväkodin käynnistys on vuoden 2019-2020 vaihteessa.

Hakijalta edellytämme ruokapalvelualan ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävä vaatii monipuolista työkokemusta palvelukeittiön erilaisista tehtävistä ja ruoanvalmistusosaamista sekä atk-taitoja. Tehtävä sisältää myös laitoshuollon tehtäviä, joten laitoshuollon koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Servicalaisena arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anja Korhonen, anja.sofia.korhonen@servica.fi tai puh. 044 4261 102
Alue-esimies Jaana Karhu-Knuutinen,, jaana.karhu-knuutinen@servica.fi tai puh. 044 4260 651

Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme Kuopion kaupungille ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle laitos- ja välinehuollon palvelut sekä ruoka-, kiinteistö- ja logistiikkapalvelut. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.