Palveluvastaava (erityisryhmien kotiin vietävät ja asumispalvelut, Jämsä)

Hakuaika päättyy  8.7.2024 15:45

Haemme Linnakodin ja Lukkoilantien palveluyksiköihin vakituiseen virkasuhteeseen

PALVELUVASTAAVAA

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueella koti- ja asumispalveluiden vastuualueelle erityisryhmien kotiin vietävien ja asumispalveluiden palvelualueelle. Palveluvastaavana toimit lähiesihenkilönä Jämsässä sijaitsevien Linnakodin ja Lukkoilantien henkilöstölle.

Linnakoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua vaikeammin kehitysvammaisille henkilöille. Lukkoilantien asunnoilla järjestämme kehitysvammaisille palveluasumista ja tuettua asumista. Yhteensä yksiköissä on 17 vakituista työntekijää.

Palveluvastaavana tehtäviisi kuuluvat yksiköidesi henkilöstöhallintoon, johtamiseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä toiminnan ja talouden suunnittelu, seuranta sekä asiakastyön johtaminen yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Palveluvastaavana johdat toimipistettäsi säännösten sekä hyvinvointialueen tavoitteiden ja käytäntöjen mukaisesti laatu, työhyvinvointi sekä talous huomioiden. Tehtävässä on tärkeää varmistaa asiakkaiden yhdenvertainen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava ja laadukas palvelu.

Työ on itsenäistä, mutta sitä ei tehdä yksin. Tukenasi ovat esihenkilösi, viikoittaiset palvelupäälliköiden vetämät tiimitapaamiset, kollegat ja asiantuntijoiden verkostot. Tarjoamme mahdollisuuden esihenkilöiden työnohjaukseen. Tehtävään perehdytetään yksilöllisen suunnitelman mukaisesti ja varmistamme, että saat vastaukset mielen päällä oleviin kysymyksiin.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

------------------------------------------

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto ja kokemus johtamisesta. Mikäli virkaan valittavalla ei ole suoritettuna johtamiskoulutusta, tulee se suorittaa mahdollisimman pian virkaan valinnan jälkeen. Edellytämme myös Valviran hyväksytyn päätöksen ammattioikeuden harjoittamisesta. Tehtävässä toimimista helpottaa ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä itseohjautuvuutta. Toivomme, että sinulle on jo karttunut kokemusta kehitysvammaisten asumispalveluista ja siihen liittyvissä verkostoissa toimimisesta. Sinulla tulee myös olla kiinnostusta kehitysvammaisten asumispalvelujen toiminnan kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virkaan valittavan tulee myös esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Etenemme tehtävän täytössä lomien vuoksi ripeästi ja järjestämme haastatteluja jo hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Armi Lehtinen, palvelupäällikkö

armi.lehtinen@hyvaks.fi

p. 040 570 1778

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan