Palvelusihteerin sijaisuus henkilöstöpalveluihin - Oulunkaaren kuntayhtymä

Palvelusihteerin sijaisuus henkilöstöpalveluihin - Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymän seudullinen kuntapalvelutoimisto tuottaa Oulunkaaren jäsenkunnille ja Oulunkaarelle henkilöstö-, talous- ja tietopalvelut. Toimintamalli on hajautettu, ja toimipisteet sijaitsevat Iissä, Pudasjärvellä, Simossa, Utajärvellä ja Vaalassa.

Oulunkaaren kuntayhtymän seudullisessa kuntapalvelutoimistossa on haettavana henkilöstöpalveluiden palvelusihteerin sijaisuus 31.5.2020 asti. Sijaisuus täytetään joko Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven tai Vaalan toimipisteeseen.

Palvelusihteerin tehtävänä ovat palkanlaskenta ja siihen liittyvät valmistelevat tehtävät. Tehtävään haettavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi kokemus palkanlaskennasta ja kunta-alan työehtosopimusten tuntemus luetaan eduksi.
Ohjelmistonamme on Pegasos, Web-tallennus, ePopulus ja Titania.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.

Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Oulunkaaren kuntayhtymä on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

henkilöstösihteeri Merja Silvola, merja.silvola@oulunkaari.com, 050 563 4716
hallinto- ja henkilöstöjohtaja Juha Torvinen, juha.torvinen@oulunkaari.com, 050 388 1830

Henkilöstöpalvelut
Osoite: Vaala, Simo, Ii, Pudasjärvi, Utajärvi

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja. Kuntalaisia alueellamme on vajaa 29 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1300.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä!

Tutustu työnantajaan