Palvelusihteeri kotoutumispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Palvelusihteeri kotoutumispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kotoutumispalvelut on osa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityötä. Kotoutumispalveluiden tehtävänä on vastata Jyväskylään asettuvien kiintiöpakolaisten ja oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden vastaanotosta ja suomalaiseen yhteiskuntaan kotouttamisesta. Pyrimme toiminnallamme myös edistämään myönteistä monikulttuurista kehitystä kaupungissamme. Kotoutumispalveluissa toimii kolme asiakastyötä tekevää aluetiimiä, yksin alaikäisinä tulleiden turvapaikanhakijoiden tiimi sekä psyykkisen tuen tiimi.

Haemme kotoutumispalveluihin

PALVELUSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.9.2019 alkaen.

Palvelusihteerin tehtävänä on kuntapaikalle tulevien pakolaistaustaisten asiakkaiden jälleenvuokra-asuntoasioiden hoitaminen ja prosessiin liittyvä toimistotyö. Työhön kuuluu jonkin verran myös asiakastyötä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Kotoutumispalveluiden muita toimistotöitä ja mm. täydentävän toimeentulotuen myöntäminen kaupungin täydentävän toimeentulo-ohjeistuksien ja linjauksien mukaisesti. Palvelusihteeri tekee myös päätökset pakolaisasukkaiden asumispalveluiden ja tilapäisen asumisen järjestämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva perustutkinto. Arvostamme kokemusta taloushallinnosta sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa. Odotamme Sinulta myös kokemusta verkostotyöstä sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävä edellyttää huoneenvuokralain ja sosiaalihuoltolain tuntemusta ja soveltamista asumisen näkökulmasta sekä tietämystä sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista. Työ on itsenäistä ja vaatii kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Elina Hienola, puh. 014 266 7648 (5.7.2019 asti) tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kotoutumispalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan