Palvelusihteeri - Kirkkonummen kunta

Palvelusihteeri - Kirkkonummen kunta

Haemme PALVELUSIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummen kunnan perusturvapalveluiden hallintopalveluihin.

Tehtävä alkaa 1.8.2019.

Perusturvapalvelujen toimialan tehtävänä on edistää asukkaiden hyvinvointia järjestämällä asiakaslähtöisiä ja vaikuttavia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Perusturvapalvelujen hallintopalvelut tukee toimisto- ja asiantuntijapalveluillaan perusturvapalveluiden muiden tulosalueiden, perusturvajohtajan sekä mm. perusturvalautakunnan ja-jaoston toimintaa.

Palvelusihteerin tehtävään kuuluvat työsuhteen alkaessa mm. lastenvalvojan avustavat tehtävät, isyyden tunnistaminen ja elatussopimusten teko, lastensuojeluilmoitusten vienti asiakastietojärjestelmään, ostolaskut sekä itsenäistymisvarojen hoito huostaan otettujen lasten osalta. Työtehtävät voivat kehittyä työnantajan tarpeiden mukaisesti.

Odotamme, että olet valmis toimimaan vastuullisesti tehtävässä, jossa sinulle kuuluvat tehtävät ovat monipuolisia. Hyvät priorisointitaidot, huolellisuus, tarkkuus sekä palveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tai opistoasteen tutkinto.

Ruotsinkielen taito on työtehtävien hoidossa välttämätön. Lisäksi luemme eduksi alan työkokemuksen ja IT-taidot.

Tehtäväkohtainen palkka on 2403,89 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Haku päättyy 24.6.2019 klo 12:00. Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella (234951)
Lisätiedot sähköpostitse Marika Kinnunen, suunnittelija / perusturvapalveluiden toimistotiimin esimies, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi .

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Perusturvan hallintopalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan