Palvelupäällikkö, toimi, hallinnon tietojärjestelmät

Hakuaika päättyy  19.9.2024 14:30

Tule rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) tietohallinnon palveluita! Haemme palvelupäällikköä toimeen Pohteen hallinnon tietojärjestelmät -yksikköön.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on satoja tietojärjestelmiä, joiden jatkuva ylläpito ja kehittäminen on kriittistä sekä toiminnan jatkuvuudelle että hyvinvointialueuudistuksen kansallisten tavoitteiden toteutumiselle. Tietojärjestelmäympäristö on lisäksi suuressa muutoksessa, kun yhtenäistetään yhdeksäntoista sote-toimijan ja kahden pelastuslaitoksen tietojärjestelmäympäristöt vuosia kestävällä siirtymäajalla.

Hallinnon tietojärjestelmät -vastuuyksikkö sijoittuu Pohteen tietohallintoon tietojärjestelmät -vastuualueelle. Hallinnon tietojärjestelmät -vastuuyksikkö vastaa talous- ja yleishallinnon sekä henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien dokumentoinnista, ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä sidosryhmien (esim. asiakkaat, yhteistyökumppanit, toimittajat, pääkäyttäjät) kanssa.

Palvelupäällikön tehtävät:
- toimii vastuuyksikön esihenkilönä ja vastuuyksikköpäällikkönä
- vastaa yksikön toiminnasta ja kehittämisestä siten, että yksikön toiminta vastaa Pohteen tarpeita
- vastaa vastuuyksikkönsä sidosryhmäyhteistyöstä sekä taloushallinnosta ja hankintojen- ja sopimusten valmistelusta sekä hallinnasta
- osallistuu vastuualueen toiminnan kehittämiseen
- vaikuttaa aktiivisesti vastuualueensa kansallisissa verkostoissa ja yhteistoiminta-alueyhteistyössä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää saumatonta yhteistyötä sidosryhmien kanssa, vahvaa kokemusta esihenkilötyöstä, asioiden sekä henkilöiden johtamisesta, hyvää vastuualueen toiminnan tuntemista, IT-palvelunhallinnan osaamista sekä kykyä vaativaan ongelmanratkaisuun. Palvelupäällikkönä osaat projektinhallinnan, tietojärjestelmäarkkitehtuurin, ydintiedon- ja toimittajahallinnan sekä osaat soveltaa niitä osana työtehtäviäsi. Olet asiakaslähtöinen, luonteeltasi tiimipelaaja ja kykenet edistämään itsenäisesti asioita omalla vastuualueellasi. Kykenet hahmottamaan isoja kokonaisuuksia, jakamaan niitä hallittaviin osiin sekä priorisoimaan tehtäviä aikataulujen antamissa raameissa.

Eduksi katsotaan sujuva suomen kielen taito, kokemusta taloushallinnosta, palveluiden tuotteistamisesta, julkisista hankinnoista, ITIL tai vastaava koulutus/sertifikaatti sekä Pohteen palvelutuotannon tuntemus. Eduksi katsotaan myös substanssialueen laaja tietojärjestelmien ja sovellusten osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai muutoin osoitettu osaaminen sekä työkokemus tehtäväalueelta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluja voidaan toteuttaa myös hakuaikana.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa tietojärjestelmäpäällikkö Hannu Kallinen, p. 050 577 8553. Sähköposti: hannu.kallinen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan