palvelupäällikkö (110220), rekrytointiyksikkö - Heinolan kaupunki

palvelupäällikkö (110220), rekrytointiyksikkö - Heinolan kaupunki

Rekrytointiyksikössä on n. 50 työntekijää, joista osa toimii hoitotyön pitkäaikaisina sijaisina sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä ja osa toimii sijaisena akuuteissa poissaoloissa. Palvelupäällikön keskeisiä tehtäviä ovat rekrytointiyksikön esimiestehtävät, yksikön päivittäinen operatiivinen johtaminen, vastuu yksikön toiminnasta, sen kehittämisestä sekä taloudesta ja yksikköä koskevien asioiden valmistelu toimielimille.. Tärkeä tehtävä on yhteistyö muiden yksiköiden palvelupäälliköiden ja palveluesimiesten kanssa, että rekrytointiyksikkö onnistuisi palvelutehtävässään. Palvelupäällikkö osallistuu myös muiden yksiköiden työntekijöiden rekrytointiprosessiin ja toimii Kuntarekryn sosiaali- ja terveystoimen pääkäyttäjänä.

Soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto

Eduksi katsotaan kokemus rekrytointiyksikön johtamisesta

Koeaika 6 kk

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

vanhus- ja hoitopalvelujohtaja Riitta West, etunimi.sukunimi(ad)heinola.fi

vanhus- ja hoitopalvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan