Palveluohjaaja - Seinäjoen kaupunki

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalla käynnistyy kolmivuotinen ESR-rahoitteinen Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapiste -hanke tukemaan maahanmuuttajien ja ulkomaalaistaustaisen väestön palvelutarjontaa. Uudessa MONI-palvelupisteessä maahanmuuttaja saa apua ja neuvoja eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa.

Palveluohjaaja vastaa yhdessä maahanmuuttokoordinaattorin kanssa hankkeen käytännön toteutuksesta. Työhön kuuluu maahanmuuttajien ohjauksen ja neuvonnan lisäksi yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa sekä uusien toimintatapojen innovointia ja kokeilua.

Kelpoisuusvaatimus palveluohjaajan tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Erityisesti painotamme kielitaitoa sekä kokemusta asiakastyön kentältä. Edellytämme yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä, organisointitaitoja sekä talousosaamista. Eduksi katsotaan hakijan monipuoliset olemassa olevat verkostot tehtävän kuvaan liittyen. Lisäksi hallitset viestinnän kenttää ja osallisuus on sinulle tuttu käsite.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ihmisläheisen työn uuden palvelupisteen luomiseksi Seinäjoelle. Tehtävä edellyttää satunnaista liikkumista kaupunkialueella sekä iltatyötä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävä alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.


Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/seinajoenkaupunki/elinvoimajakilpailukyky.html

Tutustu työnantajaan

Hakemukset 24.1.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.
Seinäjoki on savuton työpaikka.
www.seinajoki.fi
Lisätiedot
Lisätietoa kansainvälisten asioiden koordinaattori Jaana Hurme, p. 0400 326 195 arkisin klo 8-16

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalla
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille..