Palveluohjaaja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme palveluohjaaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme palveluohjaajaa vahvistamaan Arkean siivoupalveluita Turun alueelle. Tehtävä on vakituinen. Palveluohjaaja toimii esimiehen apuna sekä osallistuu käytännön siivoustyöhön. Työ sisältää mm. oman tiimin opastusta, käytännön asioiden hoitamista, uusien työntekijöiden perehdytystä sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Pääsääntöisesti työaika vaihtelee arkisin klo 6 ja klo 22 välillä.

Edellytämme hakijalta siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta perus- ja ylläpitosiivouksesta. Ihmisenä olet tiimityöskentelytaitoinen ja organisointikykyinen. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan tiimin kanssa. Sinulla on myös taito motivoida työyhteisöäsi. Oma auto ja B-ajokortti ovat työssä välttämättömiä.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on loistavaa joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, huikeat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää sähköisesti. Liitä mukaan myös CV:si. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo maiju.sinisalo@arkea.fi tai rekrytointisuunnittelija Katri Kuoksa katri.kuoksa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: Tykistökatu 4, 20520 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.