Palveluohjaaja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme palveluohjaaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.
Haemme siivouksen palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden ja Järvenpään alueelle.
Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon ja liikunnan kohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin.

Palveluohjaaja toimii esimiehen apuna sekä osallistuu käytännön siivoustyöhön. Työ sisältää mm. oman tiimin opastusta, käytännön asioiden hoitamista, uusien työntekijöiden perehdytystä sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Pääsääntöisesti päivätyötä.
Edellytämme hakijalta siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkintoa tai muu alalle soveltuva tutkinto sekä kokemusta perus- ja ylläpitosiivouksesta. Ihmisenä olet tiimityöskentelytaitoinen ja organisointikykyinen. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan tiimin kanssa. Sinulla on myös taito motivoida työyhteisöäsi. Oma auto ja B-ajokortti ovat työssä välttämättömiä.
Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus cv:n kera www-arkea.fi, tule meille töihin.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Heini Virtala, puh. 040 669 8028 tai sähköpostitse heini.virtala@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 04480 Haarajoki

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.