test

Palvelukeskushuoltaja, Västinkartano

Hakuaika päättyy  2.5.2024 14:00

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana palvelukeskushuoltajan vakinainen toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Västinkartano Seinäjoen Ylistarossa.

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana palvelukeskushuoltajan vakinainen toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Västinkartano Seinäjoen Ylistarossa. Västinkartano on 62 asukkaan koti, lisäksi yksikössä on 5 kuntouttavan lyhytaikaishoidon paikkaa.

Palvelukeskushuoltajan työnkuvaan sisältyy siivoustyötä sekä ruokapalveluun ja pyykkihuoltoon liittyviä tehtäviä. Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja myönteistä asennetta ikäihmisiä kohtaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Alan työkokemus ja voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palvelukodin vastaava Marika Raninen

puh. 044 550 2467

Palveluyksikköjohtaja Minna Ojala-Hurskainen

puh. 044 470 0243

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan