Palveluesimies - Kaarea Oy

Vahvistamme Kaarean siivouspalvelutiimiä ja haemme joukkoomme kokenutta palveluesimiestä terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen kohteisiin.

Tulosvastuullisena palveluesimiehenä vastaat oman palvelualeen tuloksesta, henkilökunnasta, asiakkuuksista sekä laadun ja hygienian tuottamisesta sopimuksen mukaisesti.

Odotamme sinulta siivousteknikon erikoisammattitutkintoa ja usean vuoden siivousalan esimieskokemusta. Olet ratkaisukeskeinen, osaat kehittää, tukea ja motivoida henkilökuntaasi onnistumaan työssään, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja toimit kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti, haluat jakaa osaamistasi sekä kehittää Kaarean siivouspalveluita.

Siivouspalvelutiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista jotka tekee työtä arvojemme mukaisesti, Yhdessä, Paremmin ja Sydämellä. Tarjolla on siis haastava, vastuullinen ja mielenkiitoinen työtehtävä muuttuvassa ympäristössä. Työtehtävä vaatii oman auton käyttöä.

Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa 14.2.2020 klo 10-12 ja 15-17, palvelupäällikkö Kristiina Huittinen puh. 050 577 0672

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa 14.2.2020 klo 10-12 ja 15-17, palvelupäällikkö Kristiina Huittinen puh. 050 577 0672

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20520 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!