Palveluesimies - Arkea Oy

Haemme loistotyyppiä palveluesimiehen vakituiseen tehtävään Helsinkiin. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ruokatuotannon ytimessä, hyvän ja innostavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet toimialan kehittämiseen. Oletko sinä etsimämme palveluesimies?

Vastaat tehtävässä kohteen operatiivisesta johtamisesta Tilkassa, missä palvelemme hoiva-asiakkuuden lisäksi asiakkaitamme myös henkilöstöravintolassa ja kahvilassa. Palveluesimiehenä olet tulosvastuullinen, taitava organisoimaan, ja palat halusta johtaa ja kehittää keittiötoimintaa edelleen. Asetat yhteiset tavoitteet, haastat, ohjaat sekä kannustat henkilökunnan tekemään parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi. Työkielenä meillä on suomi.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä palveluasennetta, kokonaisuuksien hallintaa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Sinulla on esimieskoulutus ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Asiakkuutemme laajentuessa olet valmis vastaamaan myös uusista kohteistamme. Liikkuvan työn vuoksi sinulla on auto käytössäsi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja henkilöstöetuihin sekä työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa päivittäin 42 000 ateriaa monessa eri toimipisteessä 500 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus sähköisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: palvelupäällikkö Heli Haikonen, heli.haikonen@arkea.fi tai puhelimitse 9.1. klo 15:00-16:00 sekä 15.1. klo 15:00-16:00 p. 050 438 3663

Arkea Oy
Osoite: ., 00300 Helsinki

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.