Palveluesimies - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Palveluesimies - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana palveluesimiehen toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa kuntoutuksen toimintayksikössä sairaanhoidollisten tukipalvelujen tulosyksikössä.

Kelpoisuusehtona ovat fysioterapeutin tutkinnon lisäksi YAMK johtamisesta ja kehittämisestä tai terveystieteiden / terveyshallintotieteiden maisterin tutkinto. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Lisäksi arvostamme laaja-alaista näkemystä kuntoutuspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat fysioterapian osastonhoitaja Erja Karhunen, puh. 040 135 7722 tai hoitotyön johtaja Minna Alatalo, puh.044 439 4900. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Tutustu työnantajaan