palveluesimies - Arkea Oy

palveluesimies - Arkea Oy

Teemme Arkeassa työtä hyvän ruoan eteen koko ammattitaidollamme. Uskallamme haastaa ja olla innovatiivisia työmme kehittämisessä. Oletko sinä etsimämme palveluesimies, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään.

Vastaat tehtävässäsi ruokapalveluiden operatiivisesta johtamisesta hoivan asiakkuudessamme Kouvolan alueella. Palveluesimiehenä olet tulosvastuullinen ja taitava organisoimaan sekä haluat kehittää toimintaa edelleen. Osallistut myös itse käytännön työhön ja kannustat tiimiäsi tekemään joka päivä parhaansa ja saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä palveluasennetta, kokonaisuuksien hallintaa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Sinulla on esimieskoulutus ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Asiakkuutemme laajetessa olet valmis vastaamaan myös uusista kohteistamme.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä sähköisesti hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera.
Hae kiireen vilkkaa, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydettyämme.

Tule loistamaan kanssamme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Heli Haikonen, sähköpostitse (heli.haikonen@arkea.fi)
tai puhelimitse 13.8. klo 15-16 sekä 19.8. klo 15-16 (p. 050 438 3663).

Arkea Oy
Osoite: ., 45150 Kouvola

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa 700 ammattilaisen voimin. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Tutustu työnantajaan