Palveluesimies - Arkea Oy

Palveluesimies - Arkea Oy

Haemme loistotyyppiä palveluesimiehen vakituiseen tehtävään Loimaalle ja Auraan. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ruokatuotannon ytimessä, hyvän ja innostavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet toimialan kehittämiseen. Oletko sinä etsimämme palveluesimies, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Vastaat tehtävässä operatiivisesta johtamisesta kahdessa tuotantokeittiössä Loimaalla ja Aurassa, joissa tuotetaan yhteensä n.1400 ateriaa päivittäin. Palveluesimiehenä olet tulosvastuullinen, taitava organisoimaan, ja palat halusta johtaa ja kehittää keittiötoimintaa edelleen. Asetat yhteiset tavoitteet, haastat, ohjaat sekä kannustat henki-lökunnan tekemään parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä palveluasennetta, kokonaisuuksien hallintaa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Sinulla on esimieskoulutus ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Asiakkuutemme laajetessa olet valmis vastaamaan myös uusista kohteistamme. Liikkuvan työn vuoksi sinulla on auto käytössäsi.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa päivittäin 42 000 ateriaa monessa eri toimipisteessä 500 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Täytä sähköisesti hakemus ansioluettelon kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Satu Airio sähköpostitse satu.airio@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Loimaa

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan