Palveluesimies - Arkea Oy

Palveluesimies - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme palveluesimies, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haemme palveluesimiestä Arkean siivouspalveluun. Palveluesimies vastaa oman palvelualueensa henkilöstön johtamisesta, asiakkuuksista, asiakasraportoinnista, työtehtävien organisoinnista, laadun seurannasta sekä kannattavasta toiminnasta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta innovatiivista ajattelua, esimieskokemusta puhtauspalvelualalta ja restonomin, siivousteknikon tai vastaavaa alalle soveltuvaa tutkintoa. Odotamme myös, että olet velho asiakaspalvelussa ja henkilöstöjohtamisessa ja sinulla on kykyä toimia muutostilanteissa.

Persoonana olet organisointikykyinen ja loistat tiimityössä. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan työyhteisön kanssa. Osaat motivoida työyhteisöäsi. Työn sujuvuuden varmistamiseksi edellytämme palveluesimieheltä ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveen ja cv:n kera.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Maiju Sinisalo, maiju.sinisalo@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan