Palveluasiantuntija, Lahden toimisto - Kunnan Taitoa Oy

Palveluasiantuntija, Lahden toimisto - Kunnan Taitoa Oy

Taitoa tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä-, hankinta-, rekrytointi- ja ennakoivan tiedolla johtamisen palveluita kunta- ja maakuntasektorille. Taitoan toiminta on vakiintunut seitsemän toimintavuoden aikana, työllistämme yli 500 asiantuntijaa eri puolilla Suomea ja yritys on vakavarainen. Toimiala elää vahvassa murroksessa, jossa muutokset luovat mahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Taitoa Kuntaperintä Oy hakee kesäntyöntekijää Lahden toimistoon. Tehtävä ajoittuu sopimuksen mukaan touko - elokuulle.

Kesätyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu perinnän asiakaspalvelu puhelimitse, sekä sähköpostin välityksellä.

Perintäalan kokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi, samoin eduksi katsotaan kaupallinen koulutus. Arvostamme kielitaitoa (englanti, ruotsi), nopeaa oppimis-/omaksumiskykyä sekä hyviä neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin, sekä tietysti reipasta otetta työhön ja tiimissä työskentelyyn.

Lisätietoa Kuntaperinnästä löydät osoitteesta:
https://www.taitoa.fi/palvelut/taloushallinto/perinta/?id=5cf1bec791c2b823a26da329da702399

Taitoan fuusioituessa KuntaPron kanssa syntyy uusi yhtiö, Sarastia, joka aloittaa 1.5.2019. Sarastia vastaa omistaja-asiakkaiden tarpeisiin luomalla palveluyrityksen, jolla on alan paras osaaminen, vahva kunta- ja maakuntahallinnon tuntemus sekä resurssit palvelujen ja teknologiaratkaisujen kehittämiseen.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma - pe klo 7 - 15).

Lisätietoja

http://www.taitoa.fi

Lisätietoja kesätyöstä antaa 18.-20.3.19 välisenä aikana perintäpalvelupäällikkö Tuija Koskimies-Zerlik,
puh. 020 639 9447, tuija.koskimies-zerlik @ taitoa.fi

Kunnan Taitoa Oy on yli 500 ammattilaisen työpaikka, kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa toimii verkostomaisesti 13 paikkakunnalla, palvellen yli 100 kunta-alan asiakasta. Taitoassa on laaja kirjo osaamista, kokemusta, työtehtäviä sekä erilaisia urapolkuja.

Tutustu työnantajaan