Palveluasiantuntija - Monetra Oy

Palveluasiantuntija - Monetra Oy

Haemme Monetran Hallintopalveluihin palveluhenkistä PALVELUASIANTUNTIJAA hankkeiden taloushallinnon tehtäviin, asiakaskohteena liikelaitos Business Oulu. Työpiste sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 36 A, 2. krs, 90100 Oulu.

Palveluasiantuntija työskentelee Business Oulun hallinnoimissa ja koordinoimissa hankkeissa. Hän vastaa hankkeiden taloushallinnosta yhdessä projektipäälliköiden ja muiden hankkeessa mukana olevien työntekijöiden kanssa.

Palveluasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä ovat hankkeiden projektikirjanpito, kustannus- ja rahoitusseuranta, maksatushakemusten valmistelu, projektien raportointi sekä budjetointi ja ennustaminen yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Tehtäviin kuuluu myös ostolaskujen käsittely, laskutus, matkalaskujen käsittely, asiahallinta ja viranhaltijapäätökset sekä muut talouden ja hallinnon tehtävät.

Tehtävässä menestyminen vaatii taloushallinnon osaamista, myönteistä ja oma-aloitteista palveluasennetta, joustavuutta, sähköisten työkalujen hyvän hallinnan omaksumiskykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Tehtävässä käytettäviä järjestelmiä ovat mm. P2P, ProE, TM1, M2, Cloudia, MS Office -ohjelmat. Työyhteisö on kansainvälinen, joten englanninkielen taito sekä muu kielitaito luetaan eduksi, kuten myös kokemus projektien ja hankkeiden taloushallinnon hoitamisesta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä halua työskennellä asiakkaiden parissa. Lisäksi toivomme, että sinulle on reipas työote sekä hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Tehtävään sopiva pohjakoulutus on merkonomin tai tradenomin tutkinto.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oulu Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 20.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Fasse p. 044 703 0858 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oulu Oy
Osoite: Hallituskatu 36 A, 90100 Oulu

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.

Tutustu työnantajaan